Biografi

Tina Hingelberg
E-mail: Galleridurp@gmail.com
Mobil: 2073 4937

Tina Hingelberg Hangaard

Billedkunstner Tina Hingelberg

Tina Hingelberg
"Den Urolige Pensel".

44 år. Autodidakt billedkunstner fra Ry. Vil gerne holde fokus på det enkelte. Male det jeg har lyst til, ikke lægge mig fast på en speciel stil. Derfor ÆNDRER min stil sig ofte.

Så meget ligger i faste rammer i vores samfund. I kunsten har man et frirum Jeg vil have frie hænder til at rode, eksperimentere, skifte stil, splatte, ha´det skægt, fordybe mig i detaljer eller sætte fokus på det jeg nu lige brænder for.

Jeg tror fuldt og fast på at farver påvirker os på forskellige måder. Tænk på en farve – hvordan får den dig til at reagere? Hvad bringer den frem i dig? Bliver du glad? Varm om hjertet? Eller noget helt andet? I bestillingsarbejde fokuserer jeg naturligvis på kundens ønsker

Er en del af kunstnergruppen " STALD1" ved Låsby. 13 dedikerede kunstnere der arbejder i et fælles kreativt miljø.

Tina Hingelberg, aurodidakt billedkunstner, bosat i Ry.

" Farver er vigtige for mig.. Klare, enkle farver..gerne KRAFTIGE.

Jeg er fascineret af den effekt farver har på os. Et enkelt maleri i klare, kraftige farver kan løfte energien i et rum til nye højder. Skabe positivitet og arbejdsglæde i mødelokalet. Få smilet frem i stuen eller byde dig velkommen hjem i entréen.
Jeg har ikke altid let ved at fastholde fokus i motivet, men elsker at penslen selv bestemmer. Derfor ved man aldrig rigtig lige hvor man ender.

Der er dog noget med træer..Jeg elsker den stemning og sjæl der ligger i træer og stammer. Derfor er mange af mine malerier af træer.".

Tina Hingelberg
E-mail: Galleridurp@gmail.com
Mobil: 2073 4937